Ko zadnji izađe, neka ugasi svetlo: Bogdanović na izlaznim vratima, sprema se trejd za odličnog šutera

"Babo" bi novu sezonu mogao da započne u novoj ekipi

  • 0
bojan bogdanović Foto: Tanjug/Ap

Nije retkost da NBA ekipe krenu u totalni "rebilding" i da se odreknu svih svojih najboljih zarad neke bolje budućnosti. Jedna takva ekipa jeste i Juta Džez koja je trejdovala Rudija Gobera i Donovana Mičela, dva najbolja igrača, a sada želi da isto uradi i sa Bojanom Bogdanovićem.

Juta je imala izvrsnu sezonu iza sebe, odnosno, bar onaj regularni deo. Uspeli su da zabeleže čak 52 pobede, dok su u plej-ofu bili poprilično katastrofalni što je alarmiralo i upravu da je vreme za rastanak sa trenerom Kvinom Snajderom, te da je vreme za neke nove "Džezere".

Ovo leto je i pokazatelj za tako nešto, otišao je Donovan Mičel, najveća zvezda ekipe, dok bi ista sudbina mogla da zadesi i Bojana Bogdanovića. Kako tvrde američki mediji, Bojan se već našao na listi nekoliko ekipa koje bi volele da dobiju iskusnog košarkaša u svojim redovima.

Novinar ESPN-a, Brajan Vindhorst, navodi da je najozbiljniji kandidat za dovođenje Bojana Bogdanovića u svoje redove ekipa Finiks Sansa, koja bi morala da se odrekne Džeja Kraudera.

Bogdanović je tokom svoje karijere osim Jute igrao još za Zrinjski, Cibonu, Real iz Madrida, Fenerbahče, Bruklin, Vašington i Indijanu, dok će mu naredna sezona biti njegova deveta u najjačoj ligi sveta.

Video: Bogdanović uz odličnu fintu promašio trojku za trijumf: Dončić i braća slavili tesnu pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA