≫ 

Madar za Telegraf o Đokoviću: "Videti ljude u Izraelu sa osmehom zbog njega u ova teška vremena je jako važno"

Košarkaš Partizana u razgovoru za Telegraf Sport prokomentarisao je učešće najboljeg srpskog tenisera u Tel Avivu

  • 0

Košarkaši Partizana narednog petka u Berlinu otvaraju svoje putešestvije u Evroligi, gde će zaigrati prvi put posle jedne decenije. Stoga su se svi zajedno okupili u "Štark Areni" na tradicionalnom druženju sa novinarima u okviru Medija deja, gde su se otvorili i pričali i o stvarima van košarke.

U razgovoru za Telegraf Sport, Jam Madar, koji je već starosedelac u timu Partizana dotakao se i nastupa Novaka Đokovića u Izraelu, svojoj domovini, istakavši kolika je njegova veličina i koliko je ljudi usrećio.

Podsetimo, Novak je juče pobedom nad Marinom Čilićem osvojio trofej u Tel Avivu.

- Mislim da je Izrael čekao nekoga njegovog kalibra da dođe, pokazao je mnogo ljubavi prema Izraelu i bio je poseban. Cela država sada priča o njemu, on je glavna tema u državi. Sa svim teškim vremenom koje imamo, sa borbama u državi, videti i čuti ljude kako se smeju u ovim vremenima je veoma važno. A to je zahvaljujući tom posebnom sportisti, koji je pokazao da je više od sportiste i tenisera - rekao je Madar.

Video: Za mene to nije pritisak, možemo u Top 8 Evrolige: Tristan Vukčević zapalio Grobare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA