≫ 

Tuča na treningu šampiona NBA: Drejmond Grin udario saigrača koji ga je nazvao "tripl-singl"

Znao je Pul šta ga čeka posle ovakve provokacije

  • 0
Drejmond Grin Foto: Tanjug - AP

Američki mediji javljaju da se iskusni košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin naljutio na saigrača Džordana Pula toliko da je fizički nasrnuo na njega i udario ga naočigled ostatka tima i trenera Stiva Kera.

Navodno, razlog ovakvog ispada Grina bila je provokacija Pula koji ga ja nezvao "tripl-single" pošto je dao koš preko njega, aludirajući na Grinovu statistiku u poslednje vreme.

Grin i Pul su pre incidenta tokom treninga imali nekoliko žešćih duela koji su na kraju eskalirali fizičkim sukobom. Pul, koji iza sebe ima najbolju sezonu karijere, nije povređen u ovom sukobu i nastavio je trening, dok će klub protiv Grina pokrenuti disciplinski postupak, rečeno je američkim medijima iz kluba.

Temperamentni Drejmond Grin ima istoriju sukoba, kako verbalnih tako i fizičkih, sa saigračima koje voli da izazova na treninzima, često preko dozvoljene granice. Ovog puta je preterao pa će najverovatniej trpeti posledice, verovatno samo novčane.

Video: Umalo tuča na terenu: Nakon trojke Karija, ljuti Dončić i Bobi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA