"Moraćemo da budemo hrabri": Trener FMP-a upozorio na to da je Borac u pripremama dobio i Evroligaša

Nenad Stefanović očekuje težak meč u Čačku

  • 0
KK FMP, Nenad Stefanović Foto: KK FMP Meridian - ABA liga

Košarkaši FMP-a posle uvodne pobede protiv Mege u malom beogradskom derbiju u narednom kolu igraju sa još jednim srpskim klubom, Borcem iz Čačka, ali ovoga puta na gostovanju u dvorani kraj Zapadne Morave.

Čačani su zadržali kostur ekipe iz prošle sezone, tako da nas sasvim izvesno očekuje vrlo interesantan meč, što uostalom najavljuje i trener FMP-a, Nenad Stefanović.

- Očekuje nas prvo gostovanje u ABA ligi, verovatno i jedno od težih, s obzirom da će to biti Borcu prvo domaćinstvo i možemo da očekujemo punu halu i odličnu atmosferu. Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Mi smo odigrali jedan meč u pripremnom periodu, ali to nije bilo merodavno što se tiče rezultata i sastava, a u krajnjoj liniji ni glavni trener Marko Marinović nije vodio tu utakmicu. S toga, tu utakmicu ne uzimamo kao merodavnu - rekao je Stefanović.

Osvrnuo se Stefanović i na duel Borca i Partizana iz pripremnog perioda, istakavši kako taj rezultat upozorava da FMP neće smeti da se opusti.

- Borac je kvalitetan tim, a na svom terenu naročito i to je ekipa koja kada je šuterski raspoložena može svima da napravi probleme, a to su videli i neki evroligaški timovi u pripremnom periodu. Moramo da pristupimo hrabro i koncentrisano od prve sekunde i tada možemo da se nadamo dobroj utakmici.

Video: Košarkaš Partizana iskreno: Nedović mi je kao brat, ali to ne menja ništa u duelu dva kluba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA