"Topić deli lopte kao Dražen, neverovatan talenat": Vlade Đurović pohvalio Zvezdin košarkaški biser

Velika karijera je pred ovim momkom

  • 3
Vlade Đurović Foto: MN press

Počela je Evroliga i za srpske klubove. Prva ekipa koja je izašla na parket jeste Crvena zvezda, koja igra protiv Efesa u Turskoj. U susret tom meču, čuveni Vlade Đurović je pričao o ekipi crveno-belih na Areni sport, gde je posebno hvalio Nikolu Topića, mladog plejmejkera Crvene zvezde.

Đurović je bio gost Arene sport, gde je pričao o prvom kolu ABA lige, gde su ubedljive pobede zabeležili Partizan, ali i Crvena zvezda. Aktuelni šampion nije mogao da računa na sve bekove i plejmejkere, pa je pozamašnu ulogu imao mladi Nikola Topić, sin legendarnog Milutina Topića, nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde.

- To je dečko koji mi se izuzetno dopao. Išao sam na jednu utakmicu Zvezdinih juniora i Slobodan Klipa mi je rekao da je to veliki talenat. Ostao sam zbog njega da gledam tu utakmicu, ne zato što je sin Milenka Topića, nego što je neverovatan talenat. Možda mu malo fali eksplozivnosti i brzine, ali ono što on zna, kako on igra... Posle dođem na utakmicu kadeta, on igra i za kadete. Ništa mu nije teško. Deli lopte kao nekad Dražen što je radio, više voli da doda, nego da postigne koš. Oduševljen sam sa tim malim.

Osim njega, Vlade Đurović je pomenuo i Džejlena Adamsa, nove pojačanje Crvene zvezde.

- Mislim da će igrači Zvezde, pre svih Adams, želeti da što pre dobije simpatije publike. Obično se kaže da čak i Jokić ima 20 poena u rukama, a ja kažem za ovoga da ima 30 poena u rukama! Ali, moraće da igra drugačije, u Evropi je druga košarka. Već u prvom kolu je postigao 16 poena, znači da može... To je igrač koji će obeležiti ovu sezonu, kao što očekujem i od Egzuma u Partizanu - zaključio je Đurović.

Video: Sin bivšeg košarkaša Zvezde debitovao za crveno-bele i dao prve poene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    7. oktobar 2022 | 23:18

    Vlade mora da je popio tri piva,kad je ovo izjavio!

  • 5

    7. oktobar 2022 | 23:55

    VODI GA KUĆI DA TI DELI,OVO JE BRUKA I SRAMOTA ŠTA SE GODINAMA U ZVEZDI RADI.TRUD,KRV I ZNOJ 7-8 ODLIČNIH IGRAČA UVEK KVARE 3-4.PO PRAVILU LAZIĆ KOJI JE GLAVNI KRIVAC ZA PORAZ I KOJI JE ODAVNO ZREO ZA POSMATRANJE,MITROVIĆ,TOPIĆ,LAZAREVIĆ.ZAR SKORO DECENIJU NE MOŽETE DA SHVATITE DA EKIPU MORAJU SAČINJAVATI 12 ISKUSNIH ATLETSKI GRAĐENIH I DO KRAJNJE GRANICE SPREMNIH PROFESIONALACA ? TOPIĆ MOŽE DA IGRA U FMP-U ,MEGI,BORCU PO 3-4 MINUTA A EVRO LIGU MOŽE DA GLEDA.I PITANJE ZA TRENERA : ZAŠTO NIJE IGRAO KUZMIĆ ? ZAR NE VIDIŠ DA SE MITROVIĆ JEDVA KREĆE,DA NAS JE GODINAMA UNIŠTAVAO SVOJIM NEZNANJEM,DA JE LAZIĆ ČOVEK ZA PSIHIJATRIJU,DA LAZAREVIĆ NE MOŽE DA IGRA EVRO LIGU ?

  • Jogogo

    8. oktobar 2022 | 06:26

    Iiii vraca se velikiii...strucni konsultant 🤣🤣🤣 On vise ne moze da trenira ni tim moje ulice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA