I pored debakla u Berlinu Grobari uz crno-bele: Košarkaši Partizana pozdravili navijače posle poraza od Albe

Navijači crno-belih pozdravili su nastup svojih košarkaša u Evroligi

  • 5

Košarkaši Partizana poraženi su od Albe 100:84, na gostovanju u Berlinu u meču prvog kola Evrolige u kojem su imali veliku podršku navijača.

Naime, nekoliko stotina navijača od počletka do kraja meča bodrilo je crno-bele. Na kraju, svi igrali su zajedno otišli do dela tribine gde su navijali bili smešteni i pozdravili ih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Breitling

    8. oktobar 2022 | 11:59

    Mi smo iz Stuttgarta zapucali za Keln pa onda direktno za Berlin i nazad.Za šta ,da čitam kako im ti ništa ne zameras.Na šta je ono ličilo sinoc leba ti.Onaj nas Centar se nije video .Odbrane kao i da nema .U Fudbalu gledam kako nas Golman izbija loptu iz šesnaesterca ,i svakoga puta lopta njima u noge. .Od Petriča nikakva reakcija ,fudbal iz 1960 te..Sami par puta ispred gola ,nemaju završnicu,nemaju osnovna znanja.Ali zato imamo novinare koji u medijima prezentuju nas sport kao da smo Barselona.Nigde kritike na način igre.A onda sledi restart kao protiv Radničkog.Tako će mo proći protiv Kelna u Bgd.Jer se toliko uzdignemo posle svake pobede da se ne vide toliki nedostaci.Na kraju pohvalio bih Navijače Kelna za odlično navijanje i atmosferu.Prolazili smo sa obeležjima Partizana kroz leglo njihovih navijaca bez ikakvih provokacija.

  • duci

    8. oktobar 2022 | 03:02

    E nek su navijaci uz klub to je najbitnije a igra katastrofa dobro dosli u LS

  • Max90

    7. oktobar 2022 | 22:42

    Obradovicu idi iz partizana ili promrni taktiku ili formaciju nicemu to nevalja ostojo vrati trinkijerija molim te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA