≫ 

Ivanović: Meč Zvezde analizira 4 miliona ljudi! Partizan ima najbolji tim u poslednjih 10-15 godina, biće frke

Zvezdin plej govorio za zvaničan sajt kluba

  • 4
Nikola Ivanović Printskrin: Youtube/KK Crvena zvezda mts

Plejmejker Crvene zvezde Nikola Ivanović dao je jedan intervju za zvaničan sajt crveno-belih u kom je govorio o svojoj prvoj sezoni u klubu!

Pored toga, Ivanović se dotakao i početka nove sezone u kojoj je Zvezda ostvarila pobedu na startu ABA lige (MZT), ali i poraz na otvaranju Evrolige od Efesa.

- Biće veoma teško. Evroliga je bez Rusa izuzetno kvalitetna, svi igrači su otišli po ostalim timovima. ABA liga je napravila skok na listi 10 najboljih u Evropi. Ekipe iz regionalnog prvenstva su takođe veoma kvalitetne. Partizan ima najbolji tim u poslednjih 10-15 godina. Biće dosta frke, svega, ali bitno je držati se zajedno, davati sve od sebe i nadamo se da će se videti plodovi našeg rada - rekao je Ivanović i dodao:

- Specifično je kada se promeni trener i par igrača. Potrebno je tokom priprema i početnih utakmica, koje nisu merilo, ulagati dodatan napor tokom svakog trenutka da bi što pre došli do željenog rezultata. Da napravimo hemiju, da se tačno zna ko šta radi i što je najbitnije, da naviknemo jedni na druge. To su nove ličnosti u našim životim.

Dotakao se popularni Džoni i pritiska koji nosi Zvezdin dres.

- Sobom nisam nikad zadovoljan. Dosta stvari se izdešavalo prethodne sezone, bio sam pod većom tenzijom nego ranije. U Zvezdi je drugačije, sve oči su uprte u tebe, svaka utakmice se analizira od strane 4.000.000 ljudi i to nosi određenu težinu. Na kraju je sve ispalo super. Bila je to najuspešnija sezona za mene u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    10. oktobar 2022 | 15:03

    Da bi partizan bio kokurentan treba da ulozi jos u 3-4 miliona... Ne mozemo sa 11 igraca... Sa druge strane vi imate 17 igraca... Mnogo se velika hajka vodi protiv partizana... Izdrzacemo!

  • pit bull

    11. oktobar 2022 | 10:40

    Bolje ti razmisljaj o svojoj igri nego o Partizanu,zapitaj se malo gde su ti poeni?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA