"Bitno nam je bilo da promenimo sliku iz Berlina": Obradović zadovoljan predstavom Partizana protiv MZT-a

Željkov tim je ubedljivo slavio na trećem vezanom gostovanju

  • 6
Željko Obradović, KK Partizan Foto: ABA liga - KK MZT - Printscreen - Youtube

Košarkaši Partizana ostvarili su drugu pobedu na startu sezone u ABA ligi (94:72) savladavši MZT u Skoplju posle sjajnog otvaranja meča i napravljene rezultatske zalihe tokom prve četvrtine.

Upravo to je potencirao Željko Obradović na konferenciji za medije, istakavši kako je njegova ekipa na tom naletu nastavila da kontroliše utakmicu.

- Želim pre svega da se zahvalim navijačima i ekipi domaćina što su napravili košarkašku atmosferu i mislim da je igračima bilo lepo da u takvom ambijentu igraju. Otvorili smo utakmicu zaista dobro. Prva četvrtina je završena kako je završeno, tu smo stekli odlujučujuću prednost i mislim da smo nastavili u istom ritmu da igramo do kraja utakmice. U seriji utakmica koja je ispred nas, važno nam je bilo da promenimo sliku iz Berlina, gde pre svega govorimo o agresivnosti u odbrani i mislim da smo to danas uspeli. Nadam se da će nam ova utakmica otvoriti oči i pokazati kako da idemo u narednim u nastavku prvenstva.

Dobio je pitanje o opstanku MZT-a ove sezone u ligi, ali nije mogao da da konkretan odgovor, jer je rana faza takmičarske godine.

- Mi smo se pripremali za njih na najozbiljniji mogući način, kao što ćemo se pripremati za bilo koji naredni meč i protivnika. Tek je početak, teško je govoriti, neke zaključke donositi je prerano, ali pokazali su danas da se bore do kraja i čestitam im na tome. Ni u jednom momentu nije delovalo kao da je gotovo, nastavili su da igraju i to je jedini pravi put.

Video: Željko Obradović o novoj sezoni Partizan u Evroligi: Veoma bitna godina za nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacak

    10. oktobar 2022 | 18:55

    Razvoj srpkih igraca zelimire...bar si tako pricao,a petorka vecim delom naneli,papaetru,madar,ledej,lesor,pa udje panter,exum...bravo legendo velikih budzeta

  • Dragan

    10. oktobar 2022 | 20:24

    Sramota..Legija stranaca !

  • Oops

    10. oktobar 2022 | 18:49

    A kako misliš da je promeniš? U ABA lizi su loši timovi prava slika je u Evrolizi gde ćete stalno gubiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA