≫ 

Dejan Radonjić protiv Zvezde, kako ovo čudno zvuči: Miljenik navijača pričao Grcima o sutrašnjem meču

Strateg "Zelenih" se već vraća u svoj dom

  • 0
ABA Liga Finale, KK Crvena Zvezda - KK Partizan Foto: Nikola Tomić

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić već u drugom kolu mora na "svoju Zvezdu" kojoj je toliko dao, a sutra uveče mora da joj oduzme, da joj bude protivnik. Crveno-beli dočekuju grčki sastav od 19 sati i nema dileme ko će biti centralna figure utakmice.

Radonjić je za grčke medije pričao o meču sa svojim bivšim klubom koji za njega nosi kovitlac emocija, više nego bilo koji drugi, i Beograd kao nijedan drugi grad.

- Moramo biti spremni za čvrstu utakmicu - zna Radonjić kakav je defanzivni zid on sam napavio godinama vodeći crveno-bele.

- Kao i uvek igrači zvezde dobijaju energiju od navijača, igraju odličnu odbranu i videli smo koliko su dobri bili protiv Efesa i u ABA ligi u poslednjoj utakmici. Igraju sa dosta energije i kontakta, i mi moramo biti na pravoj strani tog odnosa. Odbrana je jako važna, ali moramo biti dobri i u napadu.

Konkretnije je skenirao igru Zvezde.

- Igraju vrlo dobro u odbrani, imaju velike igrače u reketu gde dominiraju Bentil i Martin, ali imaju i Raduljicu. Mitrović je takođe opcija unutar reketa. Imaju iskustva na poziciji plejmejekra, i generalno igrače koji dugi niz godina igraju zajedno. Kao što sam već rekao, moramo biti jako dobri u defanzivi i u napadu, moramo ostati fokusirani sve vreme. Ovo je veoma važno jer nas očekuje paklena atmosfera u hali. Moramo igrati bolje napadački nego prethodne utakmice - poručio je Radonjić.

Video: Lazarević pred Panatinaikos: Radonjić nas poznaje odlično, biće nam teže da igramo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA