≫ 

Jokić oči u oči s igračem koji mu je pretio i kog su njegova braća htela da biju, usledio je prljav potez!

Markus Moris je čak i u predsezoni hteo da pokaže Jokiću da imaju neraščišćene račune

  • 1
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Nikola Jokić je zaigrao prvi put posle Evrobasketa i polako se prpiprema za novu NBA sezonu kroz utakmice u predsezoni. Prvi meč je MVP NBA lige odigrao protiv Los Anđeles Klipersa, gde je njegov Denver zabeležio pobedu od 126:115.

Jokić je upisao svega dva poena, nije ni forsirao mnogo, jer je samo dva puta šutnuo ka košu, ali je imao neke sjajne asistencije.

Ono što je mnogima bilo najinterensantnije u ovom meču bio je duel protiv Markusa Morisa.

Jokić je imao jedan žestok sukob sa njegovim bratom Markifom prošle sezone kada ga je odgurnuo sleđa posle njegovog prljavog poteza.

Usledile su pretnje njegovog brata Markusa na Tviteru, zbog kojeg su reagovala i Jokićeva braća, koja su napravila Tviter i pretila Markusu da ne preti jer će imati posla sa njima.

Nedavno su ponovo braća Jokić imala prepucavanje na Tviteru sa braćom Moris.

Kako pišu pojedini, Moris je imao jedan prljav potez na utakmici kada je udario Jokića i oborio ga na pod, a to je izazvalo reakcije mnogih na Tviteru, koji su poručli da Moris treba da ide u zatvor se u predsezoni ovako ponaša.

Neki su mu poručivali da je klovn, a neki su čak i predlagali da Denver dovede Morisa i da ga drži na klupi cele sezone, kako ne bi povredio Jokića.

Video: Besni Jokić nabo Morisa s leđa zbog prljavog faula: Srpski centar izbačen sa utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA