≫ 

"Miloše, dobrodošao nazad": Evroliga pozdravila povratnički meč srpskog majstora u elitu

Lepo je videti Tea u akciji, bio je drugi strelac Virtusa u pobedi nad Bajernom

  • 1
miloš teodosić Foto: twitter/Euroleague

Košarkaši Virtusa, navijači ovog kluba pre svih, dočekali su prvu pobedu kluba u elitnom rangu evropskog takmičenja posle skoro 15 godina - a u svemu tome jedan od glavnih protagonista bio je srpski velemajstor Miloš Teodosić.

Teo nije bio u protokolu za prvi meč, ali je u drugom bio centralna figura utakmice iako je odigrao tek 14 minuta. Za majstora, sasvim dovoljno da pokaže da košarku "drži" u malom prstu. Poslednji put evroligaška publika videla ga je pre pet godina.

Već po ulasku u igru, zamenio je Lundberga sredinom prve deonice, Teo se digao i pogodio trojku, za delirijum u hali. Miloš je svoju partiju upotpunio sa 9 poena i 3 asistencije, bio je drugi strelac ekipe, upravo iza Lundberga, što je na kraju bilo dovoljno da italijanski sastav porazi minhenski Bajern.

I Evroliga je sa pažnjom ispartila partiju Teodosića i njegov povratak u Evroligu porukom na Tviteru: "Dobrodošao nazad Miloše Teodosiću".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    14. oktobar 2022 | 19:39

    Stvarno nema pojma i stvarno je Jaramz bolji a i Avramović isl. Ali malo sutra. Pešić je zreo za penziju odavno. Treba bežati što je dalje moguće od trenera koji su sklone da pravi majmunske, nelogične poteze i glume ludilo. Pešić već 19 godina nema veliki retultat a ponaša se kao da je aktuelni osvajač EL.... On je danas klasa ispod Skariola, Atamana isl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA