≫ 

Dragan Milosavljević se vratio u srpsku košarku

Srpski košarkaš će drugi put nositi dres Mege

  • 1
Dragan Milosavljević Foto: MN Press

Srpski reprezentativac i internacionalac Dragan Milosavljević je novi igrač Mege.

Iskusni bek je već nastupao za Megu u Superligi u sezoni 2020/21 kada je po prvi put u istoriji kluba ostvaren plasman u finale plej-ofa Superlige.

Dragan Milosavljević je rođen 11. maja 1989. godine, visok je 198 centimetara i igra na poziciji dva. U bogatoj igračkoj karijeri je nastupao za Napredak iz Kruševca, Radnički iz Kragujevca, Partizan, Albu iz Berlina da bi potom četiri godine proveo u španskoj Unikahi. Posle odigrane Superlige u Megi na kraju sezone 2020/21, prošle sezone je nastupao za Bursu i Fuenlabradu. Sa Partizanom je osvojio dve Jadranske lige, četiri titule i dva kupa Srbije, uz priznanje za MVP-a plej-ofa Srbije 2013. godine, dok je sa Albom 2016. godine osvojio nemački kup.

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio srebro na Evrobasketu 2017. godine, a takođe je nastupio i na Evrobasketu 2015. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd Srbija

    14. oktobar 2022 | 14:59

    -Nisi doso u Partizan potpisao si za Megu jel to moguce, znaci ovde se ne radi o nicem drugom vec ko je menadzer kluba, posle kazu filijala Partizana pa da je bilo tako pola igraca Mege bi doslo kod nas, pre svih Marko Simonovic za Petruseva bolje sto je u fmp, decko nezna da se sastavi a kamoli da igra kosarku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA