Dao je 8 trojki na meču: Pogledajte kako je bivši Jokićev saigrač zavio Partizan u crno

Hauard je bio nezaustavljiv, na krjau je pogodio i šut za produžetak

  • 1
Markus Hauard, žena Printskrin: Instagram/howardpeighton

Košarkaški Partizana u petak veče jednostavno nisu imali rešenje za Amerikanca Markusa Hauarda, što ih je na kraju koštalo trijumfa protiv Baskonije u 2. kolu Evrolige!

Nevezano za onu trojku uz zvuk sirene kojom je izborio produžetak, Hauard je crno-belima ukupno ubacio čak 33 poena - ukupno osam trojki, 12 poena i poslednjoj deonici i još pet u produžetku.

Ono što je specifično jeste to da je nekadašnji košarkaš Denvera pohgađao šuteve za tri poena u trenucima kada se lomio rezultat, što još više daje na važnosti kada je u pitanju njegova partija.

- Naši navijači su nam pomogli da dobijemo ovo. Bilo je ovo prilagođavanje, prelazak na evropsku košarku. Još se navikavam da igram sa novim timom. na sreću, imam odlične saigrače. Dočekali su me raširenih ruku. Bila je ovo velika pobeda za nas - rekao je Hauard posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moša

    15. oktobar 2022 | 07:55

    Bolje se nije ni očekivalo. To što se desilo je pogrešna procena trenera. Njegove varijante akcija na treningu su odavno pročitane i ne prolaze. U Evropi i svetu se igra mnogo brže i modernije. Ne treba se zavaravati da može više da se postigne. Ovako sigurno ne. Penzija je spas da se ne kalja vrlo bogata karijera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA