"Prvi put u Beogradu pred našim navijačima": Obradović upozorava pred Studente posle šoka u Baskiji

Trener Partizana kaže da se i u ovaj meč mora ući maksimalno ozbiljno

  • 5
Željko Obradović, KK Partizan Foto: ABA liga - KK MZT - Printscreen - Youtube

Košarkaši Partizana sinoć su doživeli izuzetno hladan tuš u Španiji, pošto su posle produžetka poraženi od Baskonije u meču u kojem su imali pobedu u svojim rukama.

Ipak, nema mnogo vremena za razmišljanje, tempo je žestok, a već sutra od 21.00 čas ćemo Partizan ponovo gledati na parketu u duelu protiv Studentskog centra u ABA ligi.

Trener Željko Obradović srećan je što će njegova ekipa konačno zaigrati pred domaćom publikom i to seriju mečeva, prvo protiv Studenata, a onda i protiv Olimpije Milano i Virtusa u Beogradu.

- Prvi put u Beogradu pred našim navijačima. Verovatno nešto što je dobro posle četiri utakmice koje smo igrali u gostima i 48 sati posle utakmice koju smo igrali u Evroligi. Treba videti reakciju. Naravno, radili smo skauting Studentskog centra i kao i svaka utakmica u ABA ligi, maksimalno ozbiljno ulazimo u nju i sa velikom željom da odigramo dobro - rekao je Žoc.

Kratku najavu meča sa Studentskim centrom dao je i Tristan Vukčević, koji je spreman da pokaže još jednu dobru partiju.

- Prva utakmica u Areni, očekujem da dođu navijači da navijaju za nas, da i novi igrači osete atmosferu kakva je ovde. Želimo dobro da odigramo, da zaboravimo ovo što se desilo protiv Baskonije i da jako uđemo u meč protiv Studentskog centra - dodao je Tristan.

Video: Košarkaš Partizana iskreno: Nedović mi je kao brat, ali to ne menja ništa u duelu dva kluba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahaaaa haaa

    15. oktobar 2022 | 17:32

    Opet će od poraza od Baskonije da se pere sa pobedom na SC, kao poraz od Albe što pegla pobedom nad MZT-om.... koga folira ovaj???

  • Lala

    15. oktobar 2022 | 17:55

    Mislim da je ovo samo los start i da ce da se stabilizuje sve nakon par utakmica. To je prednost Eurolige jer ima dosta utakmica i uvek se moze popraviti ucinak. I Zvezda i Partizan imaju dobre timove samo malo srece i vise zalaganja i bice to okej. ^^

  • markan

    15. oktobar 2022 | 17:13

    Idemo partizanske pobegulje u nove radne pobede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA