≫ 

Odložen derbi između Cedevita Olimpije i Zvezde: Korona kod domaćih, vest sačekala Beograđane na aerodromu!

Novi termin će biti pred čelnicima ABA lige, pet domaćih igrača je navodno zaraženo

  • 11
KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: MN Press

Sve je bilo spremno za spektakl sutra u dvorani "Stožice" u derbiju ABA lige između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde, ali od njega neće biti ništa!

Kako je prvi objavio Mozzart Sport, a kasnije je iz kluba potvrđeno Telegrafu, odložen je okršaj između slovenačke i srpske ekipe zbog pozitivnih slučajeva koronavirusa.

Naime, prema tvrđenju iz Zvezde, pet igrača domaće ekipe požalilo se na simptome koronavirusa, a ta vest zatekla je košarkaše crveno-belih na aerodromu.

Zbog toga su se oni vratili i neće otići na planirani susret.

To faktički znači da će crveno-beli imati vreme za odmor ovog vikenda pred naporan dupli program u Evroligi naredne sedmice. Njih tada čekaju mečevi sa Baskonijom u sredu i Realom u petak, oba u Španiji.

Video: Martin o srpskom i ćevapima: Zvezda je veći tim od Budućnosti, naučio sam samo ružne reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    15. oktobar 2022 | 17:20

    Sve je to čovićevo maslo. Tako je pokušao i Vijamsu iz Panate da zabrani ulazak uz zemlju, držala ga policija na aerodromu 10h, izmrcvaren igrao i opet im održao čas košarke. Kao pasoš mu nije validan a eto on će napraviti neki incident u Beogradu , čovek sportista profesionalac, db i dalje radi u fmpu svoj posao😂😂👉👌

  • Grobae sabac

    15. oktobar 2022 | 17:50

    Miljenica je naravno. Opet odlozijo da igra dabi. Bijo spremna za baskoniu dabi. Dokazo daje bolji od moje Istitucije i. Da pobede. Ali nece. Jer ima boga eto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA