≫ 

"Moraćemo da se adaptiramo na vrelu atmosferu": Mesina hvalio Željka, jedva čeka da ponovo vidi Zeka i Kevina

Sutra crno-beli igraju svoj prvi meč u Evroligi posle dosta vremena

  • 1
etore mesina Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Olimpije iz Milana u narednom kolu Evrolige dolaze u Beograd, gde će biti gosti Partizana u njihovom prvom evroligaškom meču posle povratka u ovo takmičenje nakon osam godina pauze.

Očekuje se da Štark Arena bude popunjena do poslednjeg mesta, mada crno-beli nisu dobro startovali u elitnom takmičenju sa dva poraza od Albe u Berlinu i Baskonije u Vitoriji, na prilično šokantan način.

Ipak, trener gostiju iz Italije, Etore Mesina istakao je da se raduje ponovnom viđenju sa nekadašnjim igračima Zekom Ledejom i Kevinom Panterom, a posebno je naglasio koliku važnost ima Željko Obradović za Partizan.

- Za nas je ovo prilika da se sretnemo sa dva igrača kao što su Kevin Panter i Zek Ledej koji su nam dali mnogo u prošlosti. Naravno, imamo najveće moguće poštovanje za Partizan i za trenera Obradovića. Znamo da nas očekuje jako težak meč u kome će biti najteže braniti se od njihovih prodora i njihove tranzicije u napadu. Drugi bitan element biće naša mogućnost da se adaptiramo na atmosferu koja će biti vrela - rekao je Etore Mesina.

Olimpija je u prvom kolu dobila Asvel na gostovanju u Francuskoj, da bi potom bila šokirana od neverovatne Albe iz Berlina, koja je posle crno-belih "naređala" i Italijane u svoju beležnicu.

Meč se igra u utorak sa početkom od 20.45 časova u Štark Areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fuenlabrada

    17. oktobar 2022 | 17:54

    Eto kakvo misljenje jedan Mesina ima o KK Partizan, navijacima i treneru Obradovicu. Cast za srpsku kosarku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA