≫ 

Vildoza nije registrovan za meč protiv Baskonije: Novo pojačanje Zvezde neće igrati protiv bivšeg kluba

Rok za registraciju istekao je u ponedeljak, podseća "Jurohups"

  • 3
Luka Vildoza Printskrin: Instagram/crvenazvezdakk

Argentinski košarkaš, Luka Vildoza, najnovije pojačanje Crvene zvezde, ipak neće imati priliku da se dokaže protiv bivšeg kluba u Evroligi, pošto nije registrovan za susret sa Baskonijom.

Kako navodi specijalizovani košarkaški portal Jurohups, rok za registraciju istekao je u ponedeljak u 18.00 časova, a do tada nisu stigla neophodna dokumenta kako bi Vildozi bilo omogućeno da zaigra u elitnom takmičenju.

Podsetimo, upravo je Baskonija pravila probleme Vildozi oko prelaska u Zvezdu zbog neisplaćenog obeštećenja i prava koja polaže na argentinskog plejmejkera. Crveno-beli su od FIBA dobili dokument pod nazivom "Letter of Clearance" (pismo odobrenja).

Prema daljim navodima Jurohupsa, verovatno je samo da Vildoza još nije potpuno spreman da nastupi za crveno-bele i da će biti prijavljen za četvrto kolo kada Zvezda treba da zaigra protiv Real Madrida.

Taj meč je na programu u petak od 20.45 časova u Madridu, a registracija igrača za ovo kolo ističe u sredu do 18.00 časova što je dovoljno vremena da crveno-beli popune svu neophodnu dokumentaciju.

- Veoma sam uzbuđen. Da budem iskren, već sam umoran. Juče je bio težak dan, sa svim tim medicinskim stvarima, ali ovde sam sada, trenirao sam i počinjem da se vraćam polako. Srećan sam što sam ovde, naročito zbog navijača i saigrača koji su me sjajno dočekali - rekao je Vildoza za Sport Klub po dolasku u Beograd.

Video: Prve reči najnovijeg pojačanja Zvezde: Vildoza poručio da se njegov stil igre uklapa u crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poy

    18. oktobar 2022 | 17:45

    Steta, nikad nismo kompletni..protiv Baskonije fale Vildoza, Nedovic, Markovic, Ilic, Kuzmic

  • srdjan

    18. oktobar 2022 | 19:17

    Klovn😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • nba as

    18. oktobar 2022 | 21:11

    odigrao 7 utakmica u nba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA