≫ 

Vildoza pred duel sa bivšim klubom": "Čudno je što ću igrati protiv Baskonije, možemo da se pobijemo sa svima"

Argentinski plejmejker će najverovatnije debitovati u duelu protiv Real Madrida

  • 5
Luka Vildoza Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde igraju ove srede od 20.30 meč 3. kola Evrolige protiv Baskonije u Vitoriji, a na ovom meču neće nastupiti novo pojačanje kluba Luka Vildoza. 

Argentinski plejmejker trenirao je sa ekipom i putuje u Španiju, ali neće zbog kasne registracije nastupati u Vitoriji.

- Čudno je što ću igrati protiv Baskonije, jako je čudno, ali sada sam ovde i razmišljam samo o Crvenoj zvezdi, mojim saigračima i tome da dobijemo neke utakmice. Zaista cenim to što je Baskonija uradila za mene tokom cele moje karijere, ali sada ovde igram košarku. Konkurencija u EL je velika i teška, potrebni su nam poenteri, a Nedović je povređen, ali se vraća uskoro. Kada tim bude kompletan videću šta sve imamo. Možemo da se ''pobijemo'' sa svima, pogotovo ovde kod kuće - rekao je Vildoza.

Podsetimo, upravo je Baskonija pravila probleme Vildozi oko prelaska u Zvezdu zbog neisplaćenog obeštećenja i prava koja polaže na argentinskog plejmejkera. Crveno-beli su od FIBA dobili dokument pod nazivom "Letter of Clearance" (pismo odobrenja).

Video: Prve reči najnovijeg pojačanja Zvezde: Vildoza poručio da se njegov stil igre uklapa u crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    18. oktobar 2022 | 19:16

    cirkusant,dobio sutku u nba ligi,igrac koji izgleda samo civicu godi,papreno placen,zahvsljujuci vucicu,novcem poreskih obveznika,pa posle civic nesto prica o nekim drzavnim projektima,oni su ojadili drzavni budzet drzave,i sve ce to doci na naplatu u skorije vreme🤔🤔🤔

  • marko

    18. oktobar 2022 | 19:20

    Da je toliko dobar,koliko ga dizete u nebesa,ne bi SIGURNO dosao u zvezdu🤷‍♂️,vec bi izabrao klub,koji je kotiran za samu zavrsnicu🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

  • duke

    18. oktobar 2022 | 19:46

    Nije odradio ni prvi trening a vec zna kakva je atmsfera u klubu, koga ceka da se vrati jer je bitan i da mogu da se pobiju sa svima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA