≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda - Baskonija u okviru Evrolige

Ovo će biti 15. duel dva kluba, a trenutni skor u pobedama je 7-7

  • 2
KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde igraju ove srede od 20.30 meč 3. kola Evrolige protiv Baskonije u Vitoriji.

U ovaj meč crveno-beli ulaze posle dva vezana poraza od Efesa i Panatinaikosa pa je mini turneja u Španiji protiv Baskonije i Real Madrida prilika da se dože do prve pobede. Ovo će biti 15. duel dva kluba, a trenutni skor u pobedama je 7-7.Pre ovog meča, trener Zvezde Valdimir Jovanović je istakao da njegov tim očekuju dva teška duela.

- Znamo da nas očekuje duplo kolo, putujemo u Španiju gde nas čekaju dva veoma zahtevna protivnika. Baskonija igra fenomenalno u poslednje vreme. Protiv Partizana je pokazala da može da dobije i izgubljenu utakmicu, posle toga je u i spanskom prvenstvu protiv Saragose odigrala sjajno, ubacila 60 poena za poluvreme, 16 trojki na kraju uz fantastične procente i to je nešto što ih krasi od početka sezone - brza igra i veliki broj šuteva za tri. Veoma su nezgodan protivnik i moramo da odigramo našu najbolju košarku, da imamo energiju, koncentraciju da zatvorimo neke stvari za koje smatramo da su potrebne i da im oduzmemo to nešto od čega zavisi njihova igra - rekao je Jovanović za zvanični sajt kluba.

Direktan prenos meča možete pratiti na Sport Klubu 1 od 20.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rajko

    19. oktobar 2022 | 15:51

    Dobija zvezda STO posto,ono sto je partizan propustio,njoj kao ISKUSNOJ ekipi ne moze da se desi,tako da pobeda zvezde uopste ne dolazi u pitanje,cak i protiv reala bice egal do zadnje sekunde,promili ce odlucivati,do sada nikada nisam promasio u prognozi🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA