Harden kao nekada, ali i to je malo za pobede: Drugi poraz Filadelfije, Janis i Milvoki upisali prvenac

Uspešno su sezonu započeli i košarkaši Milvokija

  • 0
Džejms Harden Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Milvoki Baksa na sjajan način su započeli svoju novu NBA sezonu, pošto su u duelu sa još jednim pretendentom na titulu, Filadelfijom, izvojevali pobedu na njihovom terenu i to sa linije slobonih bacanja u samom finišu meča - 90:88.

Naravno, kako je i očekivano, najbolji na terenu u ekipi Milvokija bio je Janis Adetokumbo koji je imao još jednu "ol-araund" partiju u svom stilu. "Grik frik" je za 36 minuta na parketu bio na korak od tripl-dabl učinka, pošto je zabeležio 21 poen, 13 skokova i osam asistencija.

U stopu ga je pratio Bruk Lopez sa 17 poena, dok je odličnu partiju imao i Bobi Portis sa 11 poena i 10 skokova. Svi oni su imali odličnu potporu u vidu Džrua Holideja koji je upisao osam asistencija ali uz veoma loš šut iz igre - 2/15.

Na drugoj strani parketa je vrhunski meč imao Džejms Harden, on je postigao 31 poen, a dodao je osam skokova i devet asistencija za 40 minuta na parketu. Džoel Embud je imao 15 poena i 12 skokova, dok je Tajler Maksi upisao identičan broj poena kao kamerunski centar.

Utakmica ove dve ekipe je bila poprilično izjednačena, Milvoki je ušao u poslednju deonicu sa čak 10 poena prednosti, mnogi su mislili da je to već "završena" priča ali nisu tako mislili i košarkaši Filadelfije koji su na kraju uspeli i da povedu u dva navrata u samom finišu meča, ali nisu održali tu prednost i upisali su svoj drugi poraz u ovogodišnjem zdanju NBA lige.

Video: Bradonja zakucao preko Kralja: Sjajan potez Hardena protiv Lebrona Džejmsa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA