≫ 

Iz rubrike "neverovatno": Branko Lazić je u meču sa Realom uradio nešto što verovatno niko nikada nije

Kada se pogleda statistika, ubedljivo najbolju partiju pružio je Ben Bentil

  • 39
Branko Lazić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvena zvezda zabeležili su četiri poraza u četiri uvodna meča ovosezonskog izdanja Evrolige, a u poslednjem susretu sa Realom u Madridu desila se jedna stvar koja verovatno nikada nije viđena u elitnom evropskom tamičenju. Epicentar enigme bio je kapiten crveno-belih Branko Lazić.

Naime, dugogodišnji član tima sa Malog Kalemegdana nije postigao niti jedan poen, ali nije ni pokušao da šutira. Nije upisao niti jedan skok, ni asistenciju ili blokadu, a nije imao ni faula na svom kontu.

Sve ovo ne bi bilo čudno da kapiten nije proveo više od 17 minuta u igri.

Bek crveno-belih ove sezone u proseku provodi oko 22 minuta na parketu i beleži 3,2 poena, 3 skoka i 0,5 asistencija po meču.

Kada se pogleda statistika, ubedljivo najbolju partiju pružio je Ben Bentil koji je upisao 17 poena uz 3/4 za dva i 3/6 za tri, a imao je i 2/2 sa slobodnih bacanja.

Sa druge strane, nije se proslavio Ognjen Dobrić koji je šutirao 1/9 za tri, a dvocifren uz Bentila bio je novajlija Luka Vildoza sa 10 poena.

Video: Jokić iznervirao Grina: Nikola pogodio u ključnom momentu, centar Voriorsa u neverici zbog faula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    22. oktobar 2022 | 14:42

    IMAO JE PAR DODAVANJA SAIGRAČIMA NA POLA METRA,NEKOLIKO DOBRO ODGLEDANIH NAPADA,VRHUNSKI IZVEDEN AUT,JEDNU OČIŠĆENU LOPTU (PEŠKIROM),DVA-TRI OPASNA POGLEDA KA SUDIJAMA...NIJE SVE TAKO CRNO.

  • Sramota kluba

    22. oktobar 2022 | 12:46

    Drvo obicno!

  • Semajlirane_pufne

    22. oktobar 2022 | 12:53

    Znaci fakticki ga nije ni bilo,nije bio foksurian na igru,ne zainteresovan...bar da je jedan faul napravio bar od neke koristi bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA