≫ 

Posle silovitog uzleta, težak pad za čoveka koji je briljirao protiv Zvezde i Partizana

Markus Hauard će neko vreme biti van terena

  • 2
markus hauard Foto: youtube/Euroleague

Košarkaš Baskonije Markus Hauard (23) odsustvovaće naredni period sa terena zbog povrede kolena koja, kako je objavio njegov klub, nije iz kategorije teških, mada će to tek pokazati dodatni snimci.

Hauard se povredio na meču sa Olimpijakosem, u porazu od Atinjana, nezgodno je pao na nogu Mustafe Fola i dalje nije mogao da nastavi meč.

Amerikanac je za 18 minuta u igri upisao 11 poena, ali uz vrlo loše šutersko izdanje - za tri je imao učinak 1/7!

Podsetimo, Hauard je bio daleko najbolji pojedinac utakmica protiv Partizana, kojem je ubacio 8 trojki, i protiv Zvezde, kojoj je ubacio 7 trojki, i skrenuo pažnju na sebe u povoju nove sezone elitnog takmičenja.

- Prvi testovi koje je obavio igrač Baskonije su odbacili mogućnost teže povrede igrača, mada će kompletan izveštaj stanja biti poznat narednih dana - optimistična je poruka španskog kluba u vezi sa situacijom Amerikanca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ek

    23. oktobar 2022 | 09:29

    Na poslednjoj utakmici pre povrede sutirao ocajno, ali zato protiv Zvezde i Partizana frizider preko ruke protivnika da je bacio prosao bi kroz obruc.

  • NekoKo

    23. oktobar 2022 | 03:08

    Ekipe naših trenera katastrofalno loše brane šut za tri poena. Ko to očima ne vidi lako može kroz statistiku da se uveri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA