≫ 

Dobre vesti za Obradovića, Avramović i Smailagić se oporavljaju: "Uskoro skidam gips"

Crno-beli polako kompletiraju sastav

  • 3
Želimir Željko Obradović, Aleksa Avramović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana počeli su nekompletni novu sezonu u ABA ligi, kao i u Evroligi, a po svemu sudeći, situacija bi brzo mogla da se okrene na bolje pošto su Aleksa Avramović i Alen Smailagić svebliži oporavku od povreda.

Tako je plejmejker crno-belih istakao da se sve bolje oseća i da trenira.

- Dobro sam, treniram u svom režimu, super se osećam. U ponedeljak imam kontrolu, nadam se da ću skinuti gips. Radim šta mogu i šta ruka dozvoljava. Samo da skinem gips, dosta mi je. Treniram, radim, samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari. Povreda može da se desi bilo gde, ne kajem se, već se mentalno pripremam za povratak. Sve počinje od glave. Dešavaju se povrede, sad je bila reprezentacija, može da bude klub, teretana, basket, ne gledam na prošlost, idem samo napred - rekao je Avramović za klupsku televiziju i dodao:

- Bude nervoza kada igramo meč, jer mi je žao što ne mogu da budem na parketu. Naravno, radujem se pobedama. Odigrali smo maestralno protiv Virtusa u Evroligi, pohvalio bih Madara i Anđušića koji su sjajno odigrali i naravno Lesora koji igra super od starta sezone.

I Smailagić potvrđuje da će uskoro na teren.

- Oporavak napreduje, dobro sam. Očekujem da uskoro krenem da radim sa timom, sledeća kontrola je u utorak ako se ne varam. Posle toga ću više znati. Nije zabavno sa moje strane da sedim i da gledam mečeve. Znam da sam tu, a ne mogu da pomognem. Teško je gledait, svima nama je košarka ljubav - zaključio je Smailagić

Video: Željko Obradović sumirao razloge poraza od Milana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glory-is-back

    23. oktobar 2022 | 11:59

    Bravo, bravo. Eto resenja na poziciji pleja bez dodatnog ulaganja.

  • Cepanica

    23. oktobar 2022 | 19:27

    Koga interesuju ova 2 balvana od igraca.Hvala na ustupljenom prostoru.

  • Ovo

    24. oktobar 2022 | 14:04

    su odlične vesti za sve protivnike franjevaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA