≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda - FMP u ABA ligi

Regionalna košarka ovog ponedeljka na dve televizije

  • 4
KK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde posle dva neugodna poraza na turneji po Španiji od Baskonije i Real Madrida, ponovo se okreću obavezama u regionalnom šampionatu. U četvrtom kolu na svom terenu čeka ih još jedna neporažena ekipa - FMP i to na domaćem parketu.

Panteri su do sada redom uspeli da savladaju Megu, Borac i Split u ABA ligi i to prilično uverljivo, a jedino gde su imali problema jeste gostovanje u Čačku, pošto je tu meč prelomljen tek u samoj završnici.

Sa druge strane, Zvezda je u ABA ligi uspela da dobije MZT i Budućnost, dok je okršaj protiv Cedevita Olimpije odložen zbog problema sa kovidom kod sastava iz Ljubljane.

U međusobnim susretima, crveno-beli se nalaze u seriji od čak 32 uzastopne pobede, što će reći da Panteri ponovo jure prekid ovog vrlo, vrlo neprijatnog niza.

Utakmicu će suditi Uroš Obrknežević, Vladimir Vesković i Marko Pecelj, svi dolaze iz Srbije.

Susret počinje od 18.00 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", a prenos je obezbeđen na TV B92 i TV Arena Sport Premium 1.

Video: Prelep gol TSC-a protiv Čukaričkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SL.

    24. oktobar 2022 | 06:33

    Kako neko moze da igra sam sa sobom.?

  • Lakirana cipelica

    24. oktobar 2022 | 08:53

    Samo na nasem podneblju mogu u istoj ligi da budu dva ista kluba... A skor je 35:0... Toliko o regularnosti

  • Rola

    24. oktobar 2022 | 16:22

    Sekundarci dali neko zna ko će pobediti večeras FMP-1 ili FMP-2. Stvarno biće neizvesno kao i u svakom meču do sada. Čoki mora d napravi plan kolimo mu treba koševa da ne ugrozi svoje klubove. Sada je na igrače da se pokažu pa ko bude dobar sutra se seli iz jedan u drugi FMP.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA