≫ 

Skandal na Kosovu: Na košarkaškom meču zapaljena zastava Srbije uz transparent "Mitrovica je Albanija"

Velika bruka na meču između Vlaznimija i Trepče u Đakovici

  • 12
Zastava Srbije, zapaljena Foto: Printscreen - Youtube

Veliki skandal desio se na jednom košarkaškom susretu koji se odigrao na teritoriji samoproglašenog tzv. Kosova, kada su navijači domaće ekipe Vlaznimija iz Đakovice zapalili zastavu Srbije.

Prema pisanju Kosova Online, bruka se desila na meču protiv Trepče, kada je grupa tifoza domaće ekipe uzela zastavu naše zemlje i uništila je uz pesmu.

Oni su uz to razvili skandalozan transparent u dvorani "Šani Nuši" na kojem je pisalo "Za sever spremni, Mitrovica je Albanija", nakon čega se desio sporni detalj.

Niko od organizatora meča nije reagovao nakon što je zastava zapaljena, a Đakovčani su, ako to ikoga zanima, meč dobili rezultatom 75:72.

Video: Za mene to nije pritisak, možemo u Top 8 Evrolige: Tristan Vukčević zapalio Grobare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    24. oktobar 2022 | 00:44

    Polako, povući će se Nato, pa će te paliti svoje gaće, Turci su bili 500godina pa pobegli, nadam se da će te vi za koju godinu pešaka preko prokletija.

  • Aleksa

    24. oktobar 2022 | 02:33

    Ništa čudno od Šipaca... Veći je skandal to što oni uopšte igraju košarku. Na šta li to liči, majko mila? Znaju li pravila uopšte?

  • moki

    24. oktobar 2022 | 07:50

    Skadar je Srbija i treba ga vratiti..Skenderbeg je Pravoslavac. Srbin a najveci junak kod siptara.. Samo otimaju.. Ali nicija nije gorela do zore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA