Od danas počinje prodaja jedinstvene NFT kolekcije "Figitalne" adidas opreme KK Crvena Zvezda

Eterijumom do dresova

  • 4
KK Crvena Zvezda Foto: KK Crvena Zvezda

Svi koji žele da dođu do jedinstvene NFT kolekcije "figitalnih" adidas dresova KK Crvena zvezda sa crveno-belim prugama i plavim detaljima, moći će to da učine od danas putem platforme OpenSea.io, sa fiksnom cenom koja iznosi 0.25 eterijuma (ETH).

Druga garnitura kamuflažnih dresova naći će se u prodaji naknadno i biće takođe dostupna na aukcijskoj prodaji. Ukupno će biti ponuđena samo 34 autentična dresa, "domaći" i "gostujući", za svakog igrača Crvene zvezde.

Dresovi su već u opticaju, igrači ih nose od prve evroligaške utakmice, i nosiće ih zaključno sa utakmicom protiv Barselone. Serijski broj svakog dresa odgovara serijskom broju koji je digitalno upisan u svaki jedinstveni NFT, pa je tako vlasnik NFT-ja 100% siguran da je njegov dres zaista original i autentičan.

Naravno, dodatni način provere će biti i preko očitavanja NFC taga na samom dresu, preko koga je on povezan sa svojim digitalnim parnjakom gde će se na ekranu pojaviti svi podaci oko autentičnosti, vlasništva, ali i samog igrača čije je prezime na dresu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk)

-KK Crvena zvezda u saradnji sa kompanijom adidas, prvi je košarkaški klub koji lansira svoju NFT kolekciju koja sadrži autentične dresove, koje će igrači nositi na utakmicama, njihove digitalne blizance, ali i mnogobrojne dodatne benefite za kupce dresova. Uz podršku kompanije Authena otvaramo novo i važno poglavlje za naš Klub i radujemo se svim inovacijama koje to donosi - istakao je Janko Stanković, direktor marketinga KK Crvena zvezda.

Sem autentičnog dresa sa utakmice, pobednik aukcije stiče pravo i na:

  • Korišćenja NFT-ja, odnosno digitalne imovine, čija vrednost može da raste u budućnosti
  • Popust u KKCZ prodavnici od 10%,
  • Pristup potpuno ekskluzivnim video i foto materijalima kluba, koji neće biti plasirani u javnost na drugi način
  • Specijalnu pozivnicu za druženje sa igračima, kada će im igrači predati autentične, potpisane dresove sa utakmice
  • Gledanje evroligaške utakmice sa Real Madridom, sa posebnih VIP mesta u hali
  • Pozivnicu na Novogodišnju koktel-proslavu kluba
  • Prednost prilikom eventualne kupovine karata za neko od evroligaških gostovanja u kom će klub organizovano voditi najvernije navijače.

Akciji će biti moguće pristupiti preko OpenSea.io – vodeće globalne platforme za trgovinu digitalnom imovinom. Potrebno je istaći da će se kupovina Zvezdine NFT "figitalne" kolekcije vršiti za sada isključivo uz pomoć ETHER kripto valute, te da je kupcima neophodan registrovani nalog i sredstva u svom ličnom "kripto novčaniku". KK Crvena zvezda će, kako bi pomogla svojim najvernijim navijačima, objaviti i detalje postupka otvaranja kripto novčanika i celokupnog procesa kupovine jednog od NFT-ja iz kolekcije.

KK Crvena zvezda mts je prvi košarkaški klub u Evropi i svetu koji će svojim navijačima omogućiti da stignu do ovako vredne memorabilije – autentičnog dresa sa utakmice koji ima i unikatnu digitalnu vrednost, uz mnogobrojne privlačne benefite. Podsećamo navijače da prodaja prve garniture počinje u ponedeljak, 24. oktobra u 12 časova.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jupiter

    24. oktobar 2022 | 13:27

    Evo, ubih se da kupim dres Branka Lazica

  • Budak

    24. oktobar 2022 | 17:06

    Jel imate neki retro dres sa F4!? Zainteresovan sam.😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA