"Najmanji problem je Panter": Obradovića ne brine loš meč kapitena i šut 0/10 iz igre protiv Mornara

Željko kaže da zna da će ući u željeni ritam

  • 3
Mornar - Partizan Foto: MEDIA Pro - ABA liga - KK Mornar Barsko Zlato

Košarkaši Partizana savladali su Mornar u Baru na zatvaranju četvrtog kola ABA lige (62:83), čime su zadržali besprekoran učinak u regionalnom takmičenju.

Trener Željko Obradović imao je više nego dovoljno razloga za zadovoljstvo, a posebno je istakao odličnu atmosferu koja je vladala u dvorani "Topolica", gde je bilo dosta navijača crno-belih.

- Hvala na gostoprimstvu, hvala braći Pavićević, hvala navijačima Partizana i Mornara koji su napravili sjajnu atmosferu. Odbrana je većim delom meča bila odlična i ona je donela prevagu u meču koji je ostao iza nas. Nisam zadovoljan igrom u napadu, napraili smo mnogo grešaka, doneli mnogo pogrešnih odluka i to ćemo morati da rešimo pred naredni duel - rekao je Obradović.

Kaže da vremena za odmor gotovo da nema, jer sada sledi meč sa Žalgirisom. Pantera nije mnogo kudio, iako je imao 0/10 iz igre (0/4 za dva, 0/6 za tri).

- Zadovoljan sam zbog pobede, nemamo vremena za odmor, moramo da izvučemo pouke i spremni dočekamo jako težak meč protiv Žalgirisa. Odradili smo sjajna posao kada je odbrana nad Raselom u pitanju, ali je bilo mnogo propusta u napadu. Najmanji problem je Panter, jer je svaki šut koji je uzeo bio rezonski. Nemam dilemu da će ući u željeni ritam - rekao je Obradović.

Video: Uroš Trifunović o debitantskom igranju u Evroligi: Daću sve od sebe da se dokažem, cilj je plej-of

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • enky

    25. oktobar 2022 | 13:29

    Problem kod ove izjave što zvezdaši ni za sto godina ne bi shvatili šta je ŽOC hteo reći, i zato su tu gde su uvek na dnu u EL.

  • nibrS

    25. oktobar 2022 | 09:09

    Kakav problem ?!? Nema problema poskupelo sve u prodavnici ali mi ne marimo da pomognemo našu jugoslovensku braću . Divan i ,,pametan ,, narod i gostoprimljiv .

  • Beograd Srbija

    25. oktobar 2022 | 09:07

    Problem je što država Srbija plaća hrvatski Tudjmanov klub nepostojece države Jugoslavije osnovan u Zagrebu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA