≫ 

Grinov novi napad ludila: Gurnuo bivšeg igrača Partizana na saigrača i umalo ga teže povredio

Neko bi morao da uradi nešto po pitanju najprgavijeg igrača Golden Stejta

  • 0
drejmond grin Foto: Twitter/BasketNews_com

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin ponovo je privukao pažnju navijača na sebe zbog još jednog krajnje bezobraznog poteza, lošeg, prljavog najbolje rečeno, jer drugačije se ne može okarakterisati njegova borba za poziciju u duelu sa Finiks Sansima. 

Grin je bio u reketu, uz njega i Džok Lendejl, nekadašnji igrač Partizana, u tesnoj brobi za poziciju dok je sa krila nadirao Kameron Džonson i imao otvoren put ka košu. Lendejl je telom blokirao Grina da ne zasmeta Džonsonu, ali prgavi Drejmond se nije tako lako mirio sa podređenim položajem, jer to je on, to sebi ne može da dozvoli.

Nije nikako želeo da dopusti lake poene protivnika, a kako je bio van dometa igrača sa loptom, poslužio se prljavim potezom - gurnuo je Lendejla na Džonsona koji je već napao obruč i ova dvojica su se sudarila kao domine.

Epilog: Džonson je bolno prizemljio, na leđa, ukazivala mu se i pomoć da se pridigne, Lendejl je prošao bez posledica, a Grinu je valjda najbitnije bilo da lopta nije ušla kroz obruč...

Podsetimo da je Grin ne tako davno, nekoliko dana pred start sezone, na treningu fizički nasrnuo i pesnicom udario saigrača Džordana Pula.

Sansi su inače u burnoj utakmici, u kojoj je viđeno čak sedam tehničkih faulova, deklasirali šampione 134:109.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA