≫ 

Oglasila se Budućnost i oktrila u kakvom je stanju Kaba nakon što mu je pozlilo

Košarkaš Budućnosti se onesvestio tokom dana

  • 0
alfa kaba Foto: ABA/Budućnost VOLI/Filip Roganović

Košarkaš Budućnosti Alfa Kaba dobro se oseća posle pregleda koje je obavio Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore, saopštio je danas podgorički klub.

Francuski centar se onesvestio tokom dana u jednoj podgoričkoj banci, a potom je prebačen u Urgentni centar KČG.

- Član našeg tima, Alfa Kaba, danas u toku dana osetio je slabost i nesvesticu, a onda mu je ukazana prva pomoć. Kaba se dobro oseća, a i prvi nalazi su u redu. Naš medicinski tim će se pobrinuti da se u što kraćem roku obave detaljne medicinske pretrage - saopštila je Budućnost.

Podgoričke "Vijesti" podsećaju da je Kaba nedavno imao upalu pluća, a drugog oktobra pao je u nesvest tokom treninga pred meč sa Splitom na otvaranju nove sezone u ABA ligi. Francuski košarkaš je propustio mečeve u ABA ligi protiv Splita i Crvene zvezde, a za Budućnost je debitovao pre 14 dana na utakmici sa Hamburgom.

Kaba je za dve nedelje odigrao pet mečeva, a sinoć je na utakmici protiv Promiteasa u Evrokupu proveo 26,5 minuta i postigao je 14 poena uz 13 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA