≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Žalgiris u Evroligi

Kao i do sada, tekstualni prenos utakmice možete pratiti na Telegraf sportu...

  • 0
KK Partizan - KK Virtus Bolonja Foto: MN Press

Košarkaši Partizana pred sobom imaju novu, petu utakmicu u ovogodišnjem izdanju Evrolige. Posle startna tri poraza, ali i jedne pobede protiv Virtusa, na redu je meč sa ekipom Žalgirisa u Beogradu. Meč je zakazan za 20 časova i 30 minuta, dok je TV prenos obezbeđen putem Sport klub 1 kanala.

Partizan je nešto lošije započeo sezonu u Evroligi, imali su teško gostovanje u Berlinu protiv Albe, potom su gostovali i Baskoniji, gde su pomalo nesrećno izgubili od domaćina nakon što su primili trojku u poslednjoj sekundi za produžetak.

Imali su potom i meč u Beogradu, ali je tu Olimpija iz Milana uspela da slavi, da bi konačno "pao" Virtus iz Bolonje. Ovu utakmicu je obeležila sjajna igra, koja je pokazana i u ABA ligi protiv Mornara, dok će sada košarkaši Partizana isto pokušati da nastave i protiv ekipe iz Kaunasa.

Žalgiris je bio polovičan iz prva četiri meča, imaju dve pobede i dva poraza, od čega su pobede došle uzastopno protiv Barselone i isto protiv Virtus iz Bolonje. Mogao je Žalgiris imati i treću pobedu,mali je u prvom kolu Makabi slavio sa pola koša razlike, i to zato što je jedan od litvanskih košarkaša prekasno izbacio loptu iz ruku.

Zbog toga, Partizan ne bi trebalo preterano da se opusti, dok je sigurno da će imati i veliki vetar u leđa od strane svojih navijača, gde se ponovo očekuje nikad punija Arena.

Video: Panter: Preboleli smo poraz, idemo dalje čeka nas Virtus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA