≫ 

I Zvezda stavila reprezentaciji Srbije igrače na raspolaganje: Večiti pomažu Pešiću na putu ka Mundobasketu

Istu stvar pre Zvezde uradio je i Partizan, pa će Pešić imati večite na raspolaganju za mečeve sa Velikom Britanijom i Turskom

  • 32

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da će svi srpski igrači sa Malog Kalemegdana biti na raspolaganju selektoru Srbije Svetislavu Pešiću u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

- Pešiću smo na sto stavili svih 11 domaćih igrača rekli 'izaberi odavde'. Rekli smo mu 'ako ti treba vodi ih sve u reprezentaciju' protiv Velike Britanije ili Turske. Od tih 11 igrača - odabrao je Nedovića, Dobrića, Mitrovića i ima potencijal da uzme mladog Topića. I nije sporno, to će dobiti. Mogao je i svih 11 da uzme, iako mi igramo 11. novembra sa Fenerbahčeom u Istanbulu - poručio je Nebojša Čović.

Istu stvar pre Zvezde uradio je i Partizan, pa će Pešić imati večite na raspolaganju za mečeve sa Velikom Britanijom i Turskom.

- To nije dobio KSS, nije Pešić, nego je to nacionalni interes - ne pravimo spinove od toga. Nismo dali nešto što je možda neupotrebljivo, pa da od dva-tri igrača igra jedan, tako da ne pravimo spinove. Problematičan je samo Nedović jer izlazi iz povrede. Trebalo bi večeras da se skine za Bajern, pa ćemo videti - naveo je Čović.

Video: Prve reči najnovijeg pojačanja Zvezde: Vildoza poručio da se njegov stil igre uklapa u crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oz

    28. oktobar 2022 | 11:09

    Partizan i domaci igraci….to neki vic????

  • kiko

    28. oktobar 2022 | 10:59

    I Partizan stavio svoje domace igrace na raspolaganje.. ahahahaa..Pa koje domace igrace oni imaju!?

  • Realnost

    28. oktobar 2022 | 10:41

    Pa svakako na 0-4 ste, i potencijalnih 0-5, tako da vama EL nista ne znaci svakako..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA