Propust koji je mogao da napravi veliku zbrku: Meč Reala i Virtusa završen pogrešnim rezultatom zbog greške

Srećom se nije otišlo u dodatnih pet minuta

  • 0
dzanan musa Foto: youtube/Euroleague

Za zapisničkim stolom u Madridu mogu da predahnu zbog činjenice da meč između Reala i Virtusa iz Bolonje nije otišao u produžetak. Tokom četvrte deonice napravljena je velika greška u beleškama, pa je umesto jedne izgubljene lopte Džanana Muse upisan poen za domaći tim.

Zbog toga je umesto rezultata 92:95 koji je bio aktuelan po završetku meča ispravan rezultat zapravo 91:95. Pravo je pitanje šta bi se desilo da se otišlo u dodatnih pet minuta, odnosno da li bi u tom slučaju bilo naloženo ponovno odigravanje susreta ili se produžetak samo ne bi računao.

Propust se desio na sedam minuta do kraja meča kada je Džanan Musa izgubio loptu. Neko je pritisnuo pogrešno dugme, pa je na grafici odmah pridodat poen Real Madridu što je začudilo i gledaoce, jer nije bilo nikakvih bacanja pre toga.

Do kraja susreta niko nije primetio ovaj veliki propust, a Evroliga je dan kasnije objavila opširno saopštenje u kojem se izvinjava svim ljubiteljima košarke, a ispravljena je i statistika na svim platformama. Umesto 13 poena koliko je Musa dao juče, sada stoji realnih 12 uz dodatu izgubljenu loptu.

Taj detalj možete pogledati i u video snimku koji se nalazi u samoj vesti.

Video: Đokovićev alej up za zakucavanje novog košarkaša Real Madrida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA