≫ 

Tako se to radi: Navijač koji je gađao Luku Dončića sa tribina ekspresno uhapšen

Nema šale sa zakonom, momak će sada da odgovara za ovaj incident

  • 2
bruklin dalas Foto: Tanjug/Ap

Na terenima u SAD, konkretno na meču NBA lige između Bruklina i Dalasa koji su igrali noćas, desio se incident tako tipičan za evropske standarde - navijač je gađao košarkaša.

Meta mu je bio Luka Dončić, koji je na kraju, uz 41 poen, odneo pobedu u produžecima protiv Durenta i Irvinga, a pomenuti incident dogodio se u produžetku ove vrlo uzbudljive utakmice.

Ispostavilo se da se radi o 24-godišnjem mladiću, koji je čašom punom ledom gađao slovenačkog košarkaša, zbog čega je vrlo brzo identifikovan i uhapšen, objavili su američki mediji.

Džastin Boatsvejn je ime ovog mladića i dato je javnosti na uvid, a protiv kojeg će biti podneta prijava za prekršaj ometanja sportske priredbe.

Znamo mnogo poznatije slučajeve iz nekih drugih sredina gde ni zbog plotuna tvrdih predmeta sa tribina prema igračima klubovi ni policija ne mrdaju prstom.

Video: Dončića usred meča gađali navijači u Bruklinu, meč bio prekinut na kratko: Incident sa tribina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    28. oktobar 2022 | 19:21

    A kod Nas kriju imena huligana(nikad necemo da saznamo ime dripca koji je vredjao Ibrahimovica) , ko zmija sto krije noge. A u Americi odma slika I fotografija

  • Tako se to radi

    28. oktobar 2022 | 21:44

    A kod nas policija ne sme ni da pisne ili neće?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA