"Imaju najboljeg trenera i fenomenalan roster": Trener Mege prvu pobedu u ABA juri protiv Partizana:

Marko Barać je svestan da ovo neće bit lak zadatak

  • 1
Marko Barać Foto: MN Press

Košarkaši Mege će u 5. kolu ABA lige pokušati da dođu do prve pobede, gde će im zadatak biti najteži mogući, pošto će igrati protiv Partizana, ovogodišnjeg evroligaša.

Partizan je dosadašnji tok sezone odigrao besprekorno kada je reč o ABA ligi, ubedljivo su došli do sve četiri pobede, dok Mega još ne zna za slast trijumfa u ovom takmičenju.  Zbog toga će pokušati da upišu prvenac, dok njihov trener ističe da ovo neće biti nimalo lak zadatak.

Marko Barać se u izjavi za klupski sajt odmah osvrnuo na to da je Partizan ove sezone u Evroligi, te da na klupi ima i jednog od najboljih, ako ne i najboljeg trenera u Evropi.

- Igranje protiv ozbiljnih evroligaških ekipa je najbolja škola za mlade igrače. Crno-beli su tim sa fenomenalnim rosterom i najboljim trenerom. Na nama je da pokažemo ogromnu energiju i daleko veću čvrstinu nego na prethodnoj utakmici. Želimo da odigramo dobru utakmicu i prikažemo se u lepom svetlu - istakao je Barać.

Meč između Partizana i Mege na programu je u nedelju, 30. oktobra, s početkom od 21 sata.

Video: Bivši igrač Zvezde za preokret u meču: Uskoković trojkom u poslednjoj sekundi za vođstvo Mege

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA