"Sećamo se te utakmice protiv Mege od prošle sezone kada smo izgubili": Obradović oprezan pred meč u ABA ligi

Ne želi trener Partizana da prepušta ništa slučaju

  • 5
Željko Obradović, KK Partizan Foto: MN Press

Košarkaši Partizana posle dve vezane pobede u Evroligi ponovo se okreću obavezama u regionalnoj ABA ligi gde ih sutra od 21.00 čas čeka srpski derbi sa ekipom Mege (21.00, Arena Sport Premium 1, B92).

Duel će biti vrlo interesantan zbog činjenice da je ružičasti tim prošle sezone uspeo da šokira crno-bele na njihovom parketu, pa će stoga oni sigurno tražiti žestoku osvetu, pogotovo ako znamo da je Mega krenula u sezonu sa 0-4 u ABA ligi.

Trener Željko Obradović takođe podseća na taj meč sa Megom, istakavši da se njegov tim mora najozbiljnije spremiti za izazov.

- Sećamo se svi te utakmice koja je došla odmah nakon važne utakmice u Evrokupu. Naravno da moramo da se pripremimo najozbiljnije. Uradili smo skauting svega onoga što je Mega do sada igrala i bez obzira što nemaju do sada ni jednu pobedu, to je tim sastavljen od mladih igrača koji imaju veliku volju, želju i ambiciju. Oni će sigurno ući u meč na taj način, tako da mi moramo da uradimo sve kako bi se pripremili da dobro uđemu u utakmicu na našem terenu i da pobedimo – rekao je Željko Obradović.

Komentar je dao i Uroš Trifunović, a mladi košarkaš kaže da ne sme da se dopusti da Partizan opet izgubi od Mege, pogotovo zbog toga što rival nema nijednu pobedu. Trifa kaže da će tim imati još dva skautinga do meča.

- Isto kao i prošle godine kada smo igrali protiv Hamburga važnu utakmicu u Evrokupu a potom izgubili u ABA ligi. To ne smemo da dopustimo ove godine. Mega nema ni jednu pobedu do sada ali oni su mlada ekipa koja dobro igra, vođena dobrim trenerom Baraćom. Imaćemo još dva skautinga do utakmice, cilj nam je da budemo što agresivniji u odbrani kao protiv Žalgirisa, da delimo loptu u napadu i da odbranimo domaći teren – rekao je Trifunović.

Video: Uroš Trifunović o debitantskom igranju u Evroligi: Daću sve od sebe da se dokažem, cilj je plej-of

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    29. oktobar 2022 | 16:10

    Idemo i dalje jako! Mec po mec i vracamo sve sto nam pripada. Partizan sampion!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    29. oktobar 2022 | 16:24

    Сад ће бити лакше...па финансијски минимум 50 Х скупљи него они...уложило се у пројекат...сипало се из банкомата...него, прва петорка, све младићи на ић, јел'те?

  • 🤣🤣🤣🤣🤣

    29. oktobar 2022 | 17:09

    METUZALEM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA