≫ 

Drugi uzastopni poraz Alimpijevića posle savršenog početka sezone: Bursa "pala" i u Izmiru

Ekipa našeg trenera je danas izgubila meč u kojem je dugo vodila

  • 1
Dušan Alimpijević Foto: MN Press

Košarkašima Burse skinut je oreol nepobedivosti i u domaćem šampionatu, pošto su i u Evrokupu nedavno pretrpeli prvi ovosezonski poraz. U nedeljnom matineu, na gostovanju Petkimu u Izmiru, u okviru 5. kola, Alimpijević je položio oružje 80:72 iako je dobar deo meča njegov tim imao punu kontrolu ritma i rezultata.

Prvo poluvreme meča pripalo je gostima, druga deonica posebno, završena je u korist Burse 22:11, međutim nastavak je doneo veliki pad i totalni preokret.

Drugih 20 minuta meča tim iz Izmira je rešio u svoju korist sa 15 poena razlike i zbirno je to bilo dovoljno za veleobrt i treći trijumf Petkima ove sezone.

Bitim i Kelmons sa po 19 poena su vukli Bursu, izostao je bolji učinak ostatka tima, dok je u pobedničkim redovima bilo više napadački raspoloženih pojedinaca. Pruit je sa 24 poena briljirao, Simons je bio jednako dobar sa 18, a pobedi je znatno doprineo i Novozelanđanin Tai Vebster.

Bursa je ostala na četiri pobede, sada iz pet mečeva, pa je u vrhu sada u egalu po učinku sa Tofašem i Turk Telekomom, dok je jedini i dalje bez poraza, kao i u Evroligi, sjajni Fenerbahče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA