Radonjić i PAO dočekuju Partizan sa pobedom: Zeleni došli do 3. vezanog trijumfa u prvenstvu

Taman će megdan u Evroligi biti "začinjeniji"

  • 5
DEJAN RADONJIC Foto: MN Press

Košarkaši Panatinaikosa koje sa klupe predvodi Dejan Radonjić upisali su pobedu u domaćen prvenstvu protiv Kolososa sa 77:67, čime su napravili i sjajnu uvertiru pred naredni meč u Evroligi koji se igra protiv Partizana.

Dejan Radonjić je u ovoj utakmici pokazao još jednom da "OAKA Arena" nije toliko lako osvojiva tvrđava, pa su rutinski slavili protiv Kolososa. Zeleni su odlični bili već u prvoj deonici kada su napravili prednost od bezmalo 20 poena razlike - 32:13.

Ovakvim izdanjem su manje-više već i rešili pitanje pobednika, s tim da su kroz meč imali i nekoliko oscilacija, koje na kraju nisu presudile u korist gostujuće ekipe.

Najraspoloženiji za igru u dresu Panatinaikosa su bili Mateuš Ponitka sa 15, odnosno Jorgos Papajnis sa 13 poena, dok je na drugoj strani u dresu ekipe sa Rodosa najbolji bio Ti-Džej Starks sa 25 ubačenih koševa.

Video: Radonjić oduševljen dočekom Delija u Pioniru: Ova atmosfera je fenomenalna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip Čović

    30. oktobar 2022 | 18:56

    - "Tata, kada cemo mi da budemo kao Partizan?" - "Nikada sine, ali nije nam to ni bio plan. Vec da na kraju sve trofeje ostavimo u Zelezniku, zato sto je Zvezda ustvari FMP."

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    30. oktobar 2022 | 18:24

    Хоће ли кк бежанија бити на терену, зна ли се шта? Или опет рикверц?

  • nik

    30. oktobar 2022 | 19:39

    Radonja pokidaj ih!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA