Avramović ponovo ne može da skine longetu sa ruke: Košarkaš Partizana moraće da sačeka još jednu kontrolu

Kost na ruci je, ipak, zarasla, pa oporavak polako napreduje

  • 5
Aleksa Avramović Foto: MN Press

Oseća se u Partizanu odsustvo Alekse Avramovića zbog povrede šake. Željko Obradović na njega ne može da računa još od početka sezone, pa se kao njegova zamena na toj poziciji rotiraju uglavnom Jam Madar i Dante Egzum. Očekivalo se da će se on mnogo brže oporaviti nego što je to zapravo slučaj.

Reprezentativac Srbije povredio je svoju šaku još na utakmicama nacionalnog tima sa Letonijom i Belgijom, a na poslednjoj kontroli je utvrđeno da je kost konačno uspela da zaraste, ali da iz preventivnih razloga neće doći do skidanja longete sa ruke.

Ipak, dobra vest za sve, pa i za Aleksu je da se posle sledeće kontrole očekuje da longeta konačno bude skinuta i da se počne sa procesom rehabilitacije, a potom i ojačavanja ruke, kako bi se Avramović što pre vratio na parket i pomogao timu, pre svega u Evroligi.

Trener Partizana, Željko Obradović je rekao kako ne očekuje da se Avramović, pa ni Alen Smailagić vrate na teren sve negde do polovine decembra, a možda i malo duže. Nedavno je reprezentativac Srbije istakao kako se on konkretno dobro oseća i da jedva čeka da se ponovo vrati na teren.

- Dobro sam. Super se osećam. Radim šta mogu. Šta dozvoli ruka. Samo da skinem gips, dosta mi je. Ništa se nije menjalo u mojoj radnoj etici. Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari - pričao je nedavno Avramović.

Video: Aleksa Avramović o novoj sezoni Partizana, povredi i očekivanjima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    31. oktobar 2022 | 19:30

    Што дуже, то боље! Нисте свесни, колико је то за сада предност Партизана!?

  • Vulovic

    31. oktobar 2022 | 19:25

    Aleksa je dobar decko ovi sto ga napadaju rade to zbog njegovog oca koji je bezvredan lik .Pa on je vise steti nanio sinu neko bilo ko drugi.

  • Igor Grobar

    31. oktobar 2022 | 17:18

    Kome srce ne kuca za crno bele taj nam i ne treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA