Evroliga promenila termin utakmice između Crvene zvezde i Fenerbahčea u Istanbulu zbog nastupa reprezentacija

Igraće se dan ranije nego što je bilo prvobitno planirano

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Bajern Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde odigraće svoj duel protiv Fenerabhčea u Istanbulu u drugom terminu, posle odluke da se taj meč ipak pomeri zbog nastupa reprezentacija u predstojećem novembarskom FIBA prozoru.

Nedavno je sličnu mogućnost nagovestio i predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, koji je rekao da se radi na tome da se meč pomeri zbog obaveza košarkaša u nacionalnim timovima.

Evroliga je zbog toga odlučila da pomeri navedeni duel sa 11. novembra na 10. novembar sa početkom od 18.00 časova po srednjeevropskom vremenu, odnosno 20.00 časova po lokalnom.

Podsetimo, prethodno je iz istog razloga promenjen termin meča Virtus Bolonja - Olimpija Milano, pri čemu je Serđu Skariolu omogućeno da vrši i svoju selektorsku dužnost na klupi Španaca. Zato se taj meč igra 9. novembra, a klub iz Bolonje je omogućio Špancima da treniraju u "Paladoci".

Preostaje da se vidi da li će još neki timovi slediti dobar primer i pomeriti svoje duele kako bi svi košarkaši mogli da se priključe svojim reprezentacijama, što je i njihova dužnost.

Video: Trinkijeri: Zvezda je stavila autobus u reket! Nisam zabrinut, tek je oktobar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA