Novo pomeranje u Evroligi zbog FIBA prozora: Valensija i Monako traže novi termin za svoju utakmicu

Deluje da se dve organizacije polako "mire"

  • 0
Saša Obradović Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Konačno uplovljavamo u mirnije vode kada je klupska i reprezentativna košarka u pitanju, barem ako je suditi prema vestima pred predstojeći FIBA prozor. Godinama su ova organizacija i ULEB "ratovali" oko termina zbog kvalifikacija nacionalnih timova, a prvi put ovog novembra vidimo određene pomake u pravom smeru.

Naime, nakon što su u Evroligi pristali da se promene termini mečeva Virtus - Olimpija Milano i Fenerbahče - Crvena zvezda, isto tako bi moglo da se desi da se meč Valensija - Monako odigra koji dan ranije.

Razlog je naravno taj bi Haime Pradilja, Ćabi Lopez Arostegi i Viktor Klaver iz ekipe Valensije mogli da se priključe španskom nacionalnom timu. Susret je prvobitno bio zakazan za 11. novembar u 21.00 čas, ali bi to moglo da se promeni, jer istog dana u istom terminu treba da igraju Španija i Italija u Pezaru.

Pozitivne vesti, koje bi svakako mogle da znače, pogotovo pred odlučujući, februarski prozor koji je na programu naredne godine posle nacionalnih Kupova.

Video: Vildoza trojkama presudio Igokei: Argentinac je opet junak Zvezdine pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA