≫ 

Irving se suočio sa demonstrantima pored terena, pa sa Durentom srušio Indijanu

Boban Marjanović nije igrao u porazu Hjustona

  • 0
Kajri Irving Foto: AP/Tanjug

Košarkaški Bruklina napokon su bljesnuli i ostvarili su svoju drugu pobedu u novoj sezoni NBA lige, pošto su rezultatom 116:109 bili bolji od Indijane!

Uprkos tome što su Kevin Durent i Kajri Irvingi podsetili na stare dane, meč će najviše ostati upamćen po tome što je grupa demonstranata sedela u prvim redovima kako bi natpisom na majicama poslali poruku upravo Kajriju.

Naime, Irving je pre nekoliko dana na društvenim mrežama promovisao problematičnu knjigu i tako je uvredio jevrejsku zajednicu. Taj "tvit" je potom izbrisao, ali je na konferenciji rekao da ostaje pri svojim uverenjima.

- Bori se protiv antisemitizma - to je bila poruka koju su navijači iz prvih redova poslali poslali Iringu, dok ih je on, prema navodima medija iz SAD, pozdravio tako što je podigao palac gore.

Irving je na kraju Indijani isporučio 28 poena i po šest skokova i asistencija, dok je Durent imao 36 poena, devet skokova i sedam asistencija. Klakston je sa 19 poena i devet skokova jedini još bio dvocifren.

S druge strane, Kris Duarte je ubacio 30 poena u redovima Indijane. Badi Hild je dodao 22, Maturin je sa klupe učestvovao sa 16 poena, a 11 poena i osam skokova imao je Halibarton.

Juta je na krilima Laurija Markanena pobedila Memfis (121:105), a Finac je meč završio sa 31 poenom i 11 skokova. Dža Morant je sa 37 bio najefikasniji u redovima Grizlisa.

Kada su u pitanju srpski košarkaški, zvanično je samo Boban Marjanović bio u protokolu u noći između ponedeljka i utorka. Međutim, u porazu Hjustona od Los Anđeles Klipersa rezultatom 95:93 nije ulazio u igru.

Rezultati:

Šarlot - Sakramento 108:115

Vašington - Filadelfija111:118

Bruklin - Indijana 116:109

Toronto - Atlanta 139:109

Milvoki - Detroit 110:108

Juta - Memfis 121:105

Los Anđeles Klipersi - Hjuston 95:93

Video: Kako su se družili Boban Marjanović i Luka Dončić: Najbolji momenti balkanskog tandema u Dalasu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA