Legenda hrvatske košarke "pecnula" Zvezdu zbog termina utakmice: "Sada ćemo videti čiji je interes važniji"

Ne dopada se Acu Petroviću činjenica da će se igrati tek u ponedeljak

  • 6
Aco Petrović, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Mnogo polemike se vodi zbog predstojećeg FIBA kvalifikacionog prozora za reprezentacije. Kao i uvek, problem pravi preklapanje termina sa utakmicama Evrolige, koja ove godine jeste dopustila da se pojedini mečevi pomere za dan-dva, ali opet nije napravila "prored" od jedne nedelje kako bi omogućila nemsetano odvijanje mečeva nacionalnih timova.

ABA liga se neće igrati tog vikenda, ali hoće onaj pre. Poslednji meč na programu je 7. novembra i u pitanju je susret između Crvene zvezde i Zadra koji je na programu od 18.00 časova. To je ujedno i jedini meč koji je zakazan za ponedeljak.

To se nije nimalo dopalo legendi hrvatske košarke, Aleksandru "Acu" Petroviću koji je putem društvenih mreža odlučio da "pecne" domaći tim zbog navedenog termina, istakavši da bi bilo senzibilno da se susret pomeri za dan ranije.

- Vidim da je Zvezda zakazala utakmicu sa Zadrom za 7. novembar kada bi i srpski i hrvatski reprezentativci već morali da budu na pripremama svojih reprezentacija pred izimno važne utakmice nacionalnih selekcija. Sada će se videti čiji je interes važniji - poručio je Petrović.

Video: Uroš Trifunović o debitantskom igranju u Evroligi: Daću sve od sebe da se dokažem, cilj je plej-of

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KOJA

    1. novembar 2022 | 19:13

    Nekadašnji Srbin, sada Hrvat, bi rekao, "vidjeti"!

  • BOBA

    1. novembar 2022 | 21:41

    Šta je sporno,Zvezda igra u Monaku u petak,04,12, u subotu se vraća,u nedelju odmor i u ponedeljak sa Zadrom,zgusnut raspored i treba dan odmora,Zadar nema te probleme,ne vidim svrhu ove priče sem da se Aca eksponira,ludilo mozga

  • Hahaha

    1. novembar 2022 | 21:01

    Hahahaha, Ajde Zvezdo pomeri meč malo Ipak oni imaju jako bitne mečeve u kvalifikacijama za kvalifikacije za EP 😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA