Obradović upozorava pred meč sa Panatinaikosom: "Plasman ništa ne znači, verovatno će im igrati Bejkon"

Trener Partizana ne da da ekipa tako lako poleti

  • 0
Željko Obradović Foto: MN Press

Košarkaši Partizana gostovaće Panatinaikosu u OAKA Areni u četvrtak od 20.30 časova, a crno-beli će protiv sastava Dejana Radonjića tražiti treću pobedu u Evroligi. 

Mnogi smatraju da je beogradski klub favorit naročito nakon ostvarenih rezultata u poslednjih nekoliko sedmica, ali trener Željko Obradović ne dozvoljava da se ekipa ušuška i želi da na krilima takvih partija popusti u odsudnom momentu.

Posebno je Obradović istakao da im najviše pretnje dolazi od Dvejna Bejkona, za kojeg se tim posebno pripremio.

- Verovatno će im novi igrač, Dvejn Bejkon, igrati. Ali, to ne znači da se nismo spremali za ostale igrače. Plasman na tabeli ne znači ništa, sve utakmice igrali su u egalu i zaslužuju poštovanje. Moraćemo da odigramo dobar meč ako želimo da budemo na nivou prethodnih igara.

Krilni centar, Janis Papapetru će nastupiti protiv tima za koji je igrao do pre četiri sezone i smatra da će čvrstina presuditi u meču sa Grcima.

- Biće sigurno težak meč. Oni su sjajan klub i imaju odličan tim. Uvek je teško igrati u OAKA areni i zbog toga moramo da se dobro pripremimo. Naravno, kada god idemo da igramo negde gde je neko od nas igrao, delimo svoja iskustva među sobom sa ciljem da što spremniji dočekamo meč. Sigurno, biće za mene posebna utakmica zbog odnosa koji imam sa Panatinaikosom i odnosa koji klub i navijači imaju prema meni. Radujem se meču.

Pobedom bi se Partizan najverovatnije ušunjao među osam najboljih ekipa u takmičenju.

Video: Uroš Trifunović o debitantskom igranju u Evroligi: Daću sve od sebe da se dokažem, cilj je plej-of

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA