Ataman objavio spisak za Srbiju: Šest igrača iz Evrolige napada Orlove, najveća opasnost dolazi od Vilbekina

Biće tu vrlo zanimljivih imena

  • 0
Ergin Ataman Foto: FIBA

Selektor košarkaške reprezentacije Turske, Ergin Ataman objavio je na kojih 16 igrača računa za predstojeći FIBA kvalifikacioni prozor za odlazak na Mundobasket, gde će igrati protiv Belgije i Srbije.

Ono što je sve zanimalo jeste koji će se igrači iz Evrolige naći na popisu iskusnog stručnjaka, a Ataman je pozvao ukupno šest košarkaša iz elitnog takmičenja.

Najveća pretnja sigurno će dolaziti od Skotija Vilbekina koji se nalazi u odličnoj formi, kao i od Meliha Mahmutoglua, ali i Sertača Šanlija. U nastavku je spisak svih košarkaša koji će napasti Orlove:

Burahan Tundžer (Anadolu Efes), FukanHaltali, Okben Ulubaj (Bešiktaš), Melih Mahmutoglu, Metekan Birsen, Sehmus Hazer, Skoti Vilbekin (Fenerbahče), Onuralp Bitim, Jigitkan Sajbir (Bursa), Sadik Emir Kabaca (Galatasaraj), Muhsin Jasar (Gacijantep), Kenan Sipahi (Karšijaka), Erkan Osmani i Doguš Ozdemiroglu (Darušafaka).

Turska će igrati sa Belgijom 11. novembra, a tri dana kasnije gostovaće u Beogradu u možda i presudnom meču ove grupe u kvalifikacijama.

Video: Čović: Pešić ima na raspolaganju sve igrače Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA