≫ 

Skandal u Atini: Huligani Panatinaikosa pogodili flašom lekara Partizana!

Nemile scene viđene su OAKA areni u četvrtoj četvrtini

  • 10
KK panatinaikos, KK Partizan Printskrin: Twitter.com@AravantinosDA

Nemile scene viđene su u OAKA areni, gde je Partizan posle velike drame pobedio Panatinaikos i na kraju došao do skora 3:3 u Evroligi, dok su Zeleni iz Atine sada pri dnu sa skorom 1:5.

Partizan je imao veliko vođstvo od prve četvrtine, a onda je usledio veliki povratak Panatinaikosa u meč, da bi u četvrtoj četvrtini dobili pravu dramu.

PAO se potpuno vratio u jednom momentu, a onda je Panter pogodio posle jedne teške situacije, kada su navijači PAO-a pomislili da je lopta izašla u aut.

Tada je usledio i prekid, jer je ka parketu poletelo sve što su navijači Panatinaikosa imali pri ruci. U jednom momentu je nastala i gužva kod klupe Partizana, a kamere nisu prikazivale taj momenat.

Ipak, kasnije se ispostavilo da je tada došlo do skandala, jer je u tom trenutku lekar Partizana Moma Jakovljević pogođen flašom u leđa, što je saopštio komentator Sport kluba u TV prenosu.

Video: Deca navijači Partizana viču Uprava napolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    3. novembar 2022 | 22:48

    Sve je to izazvao milogorac skačući kao opaljen po terenu nakon Panterove trojke... Navikao ...

  • Igor Grobar

    3. novembar 2022 | 23:14

    Navijači u Grčkoj to godinama rade i na fudbalskim stadijonima i halama tako da tenzije na tribinama ! Partizan je pobedijo bez obzira na sve šta se dešavalo na tribinama u Atini! Tako da Gate 13 plaču!

  • MILE

    3. novembar 2022 | 23:59

    Rusi i grci.... nasa braca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA