Radonjićev tajmaut protiv Partizana šokirao navijače Panatinaikosa i postao hit na društvenim mrežama

Mnogi bi za ovo rekli "Radonjizam"

  • 33
Dejan Radonjić Printskrin: Twitter.com/@Peeetino

Navijačima Partizana bila je posebno slatka pobeda u Atini nad Panatinakosom, jer je je trener "Zelenih" iz Atine bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, koji je prošle sezone sa crveno-belima uzeo titulu ABA lige protiv Željka Obradovića.

Ovo je bila svojevrsna osveta Željka Obradovića za Radonjića, kome se pojačava pritisak u Panatinaikosu, jer je trenutno na samom začelju Evrolige sa jednom pobedom (i to protiv Zvezde) u šest kola.

Radonjić je u jednom momentu imao i kako bi to navijači Zvezde nazvali "Radonjizam" momenat tokom meča sa Partizanom, i to tokom tajmauta u poslednjoj četvrtini.

Taj tajmaut počeo je masovno da se širi na društvenim mrežama među navijačima Panatinaikosa, koji su u čudu da Radonjić na tom tajmautu, osim nekoliko reči na engleskom gde je negodovao zbog igre svojih igrača, nije nacrtao nijednu akciju, i veći deo odmora je proveo "sam sa svojim mislima" i delovao zbunjeno.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Radonjić ni posle meča nije bio previše raspoložen, pa je na konferenciji za medije nakon jedne rečenice napustio salu i novinarima nije dozvolio da mu postavljaju pitanja.

Video: Deca navijači Partizana viču Uprava napolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    4. novembar 2022 | 14:32

    Covek je iz Zvezde zato nema pojma obradovic ga je unistio

  • BOBA

    4. novembar 2022 | 13:40

    Radonjić ima problem u komunikaciji jer loše govori engleski,godinama se muči i Mutu bi trebao da angažuje za prevodioca da bi šou bio potpun,govori srpski da te ceo svet razume.Radonjić je i u Zvezdi dosta puta ćutao ma tajm auti,verovatno da smiri igrače,

  • Sudija Dred

    4. novembar 2022 | 13:27

    Covek glumata. Pokusava da pokaze emociju posto engleski ne govori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA