≫ 

Jović otkrio šta misli o prelasku u razvojnu ligu: "To bi bilo sjajno za mene"

Jović je istakao da bi mu dobro došlo više minuta na parketu

  • 1
Nikola Jović Foto: Tanjug/AP

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović nije se našao u sastavu za meč Majmija protiv Indijane i mnogi su se zapitali zbog čega Srbin nije dobio ponovo priliku.

Čitavu situaciju je objasnio trener Erik Spolstra rekavši da je Nikola povređen, a uz to, pojavila se i priča po kojoj će mladi košarkaš zaigrati u razvojnoj ligi. Tako, novinari su upitali srpskog košarkaša šta o tome misli

- Mislim da će biti dobro šta god da se dogodi. Razvojna liga bi bila sjajna za mene jer bih imao više minuta, igrao bih više i pokazao šta znam uz priliku da ostanem u formi, tako da bi to bilo super - rekao je Jović.

Jović je izneo i utiske iz Majamija i NBA lige...

- Prvi utisci su da moram mnogo više da radim. U mom prvom meču imao sam pet ličnih grešaka, u drugom meču su me Drejmond Grin i Džordan Pul "hvatali" na fintu šuta. Mnogo je drugačije od predsezone, igra se više fizičke košarke i znam da moram da radim. Nije lako, igrao sam i srećan sam. Srećan sam što trener vidi nešto u meni i želi da mi pruži priliku, a na meni je da vredno radim i to što uradim na treningu prenesem na teren i pomognem ekipi - smatra srpski košarkaš i dodao:

- Treniram i kada imamo slobodan dan, dolazim na šuterske treninge takođe i baš se mnogo radi ovde i ne mogu da kažem da zabušavam, tu sam pre meča, posle meča, učim od svih ovih momaka - priznao je Nikola.

Video: Košarkaši Zvezde došli na utakmicu da bodre fudbalere protiv Monaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA