≫ 

Navijači Partizana "pretrnuli" posle pada Nanelija: Košarkaš crno-belih ostao da leži na parketu posle duela

Kako se moglo videti, pukla je arkada, a on do kraja prvog poluvremena nije bio ponovo na parketu

  • 0

Košarkaši Partizana igraju važnu utakmicu u Čačku protiv Borca, gde pokušavaju da ostanu neporaženi u ABA ligi. Domaći tim za sada nema nijedan trijumf i ima veliku želju da baš protiv crno-belih prekine crnu seriju.

Kao što je to poznato, Partizan je na ovom meču bez povređenih Dantea Egzuma i Balše Koprivice (kao i bez Alekse Avramovića i Alena Smailagića koji su još od ranije van stroja), tako da je Željkovom timu najmanje potrebna još jedna povreda.

Zbog toga su gosti "pretrnuli" posle momenta kada je Džejms Naneli krajem druge četvrtine pao na parket posle jednog duela držeći se za glavu. Nije mogao da ustane stranac u ekipi Partizana skoro dva minuta, a nakon što su lekari prišli bilo je jasno da mu je pukla arkada.

Sudije su dosudile obostrani prekršaj u tom slučaju, a Naneli do kraja prvog poluvremena nije ulazio na parket. Ipak, sa velikom čalmom oko glave ušao je u nastavku, što će reći da nije ništa strašno.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku vesti.

Video: Grobari izazvali prekid meča u Čačku svojim skandiranjem: Anđušić ih molio da prestanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA