Nastavlja se užasna sezona Lejkersa: Lebron se nervirao, ali nije vredelo, Klivlend dobio meč serijom 17:0

Džejms je ubacio 27 poena, Dejvis i Vestbruk su imali dabl-dabl učinke, ali slaba vajda

  • 0
Los Anđeles Lejkers Foto: Tanjug - AP

Agoniji Los Anđeles Lejkersa nikada kraja. Poraz se ređa za porazom, a četa puna zvezda na dobrom je putu da se ponovo ne nađe u plej-ofu, ako se po jutru dan poznaje. U prvom meču ove nedeljne večeri, Klivlend je došao do trijumfa posle velikog preokreta u drugom poluvremenu - 100:114.

Lejkerse je ponovo boljeg rezultata koštala vrlo loša odbrana. Jezeraši su ponovo dopustili rivalima preko 110 poena, pa su tako doživeli drugi vezani neuspeh, nakon što ih je juče dobila i Juta na domaćem terenu.

Činilo se da će ovo konačno biti veče kada će Lejkersi stići do pobede i time se barem malo pomeriti od dna tabele Zapadne konferencije, pošto su u par navrata bili nadomak dvocifrene prednosti. Ipak, drugi najbolji tim Istoka je pokazao veoma dobar nivo igre u nastavku, serijom 17:0 su stigli do velikih +14 i potom priveli meč kraju.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Lebron Džejms, koji se u nekoliko navrata nervirao zbog poteza svojih saigrača, sa 27 poena uz sedam skokova, a Entoni Dejvis i Rasel Vestbruk su imali po dabl-dabl. Prvi je na 19 poena imao 12 skokova, dok je drugi uz isto toliko poena imao 10 asistencija.

Pobedu Klivlendu doneo je raspoloženi Donovan Mičel koji je blistao sa 33 poena, dok je Darijus Garland bio drugi koji je prebacio granicu od 20 poena, ubacivši 24. Treba istaći i dabl-dabl učinke Džoa Alena sa 16 poena i 11 skokova, te Kevina Lava koji je imao po 10 poena i uhvaćenih lopti.

Standings provided by Sofascore

Video: Ovo je moguće ako ste Lebron Džejms: NBA superstar originalnim snimkom promovisao novu liniju patika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA