≫ 

Sjajne vesti za Pešića: Gudurić stiže među Orlove, Lučić i Micić sve izvesniji

Košarkaška reprezentacija se polako kompletira

  • 6
Košarkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u košarci, a za peti FIBA "prozor" i važan meč sa Turskom trebalo bi da bude pojačana sa nekoliko košarkaša iz Evrolige. 

Naš nacionalni tim 11. novembra igra protiv Velike Britanije u kvalifikacijama za Mundobasket, a onda tri dana kasnije dočekuje Tursku. Pri meč igra se u Njukaslu, a selektor Svetislav Pešić na raspolaganju će od igrača iz elitnog evropskog takmičenja imati prvotimce Crvene zvezde i Partizana. Sa druge strane, kako prenosi Sport Klub, Gudurić neće moći da igra protiv Velike Britanije u petak, ali zato će biti tu za duel sa Turskom tri dana kasnije.

Takođe, kako se nezvanično saznajemo, za duel sa Turskom bi trebalo  da se Pešiću stavi na raspolaganje i Vasilije Micić iz Efesa, kao i prvotimac Bajerna iz Minhena Vladimir Lučić. Ranije je najavljeno da bi i Nedović trebalo da igra drugi meč, ali, njegov nastup je još uvek pod znakom pitanja.

Mečevi sa Velikom Britanijom i Turskom igraju se od 20 sati.

Video: Partizan tek u poslednjoj 1/4 slomio Borac kraj Morave: Posle prekida meča crno-beli dodali gas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA